Lagning och reparation av Samsung Galaxy modeller

Vi reparerar och lagar alla sorters Samsung Galaxy mobiltelefoner

Är du i behov av en reparation? Vi utför bland annat displaybyte, batteribyte, knappbyte, högtalarbyte och genomför alltid kompletta reparationer av din Samsung Galaxy.

Kontakta oss

Vad kostar det att laga Samsung Galaxy?

Kostnaderna för en reparation varierar mycket och beror främst på vilken modell du har och även vilken typ av skada som din telefon råkat ut för och behöver få lagad.

vår kompletta prislista hittar du vad respektive reparation kostar för samtliga Samsung Galaxy modeller.

Hur gör jag för att få telefonen reparerad?

Du kan enkelt lämna in din Samsung Galaxy hos oss på Bergvik köpcenter där du blir välkomnad av en vänlig medarbetare som tar emot din enhet och dina uppgifter.

Beroende på hur mycket arbete och belastning vi har i butiken, kommer du att få en ungefärlig väntetid innan din Samsung Galaxy är klar.
Om du har någon med dig eller om vi behöver kontakta ett annat telefonnummer, kommer vi att meddela er så fort reparation är klar.

Annars kan vi boka en tid för att berätta när din Samsung Galaxy förväntas vara klar och du kan komma. De flesta reparationerna kan genomföras inom 15-90 minuter. Självklart kan du också hämta enheten senare under dagen eller vid ett annat tillfälle om det passar dig bättre. På iService använder vi alltid originaldelar på samtliga Samsung Galaxy modeller när vi utför reparationer.

Har du frågor om en reparation för din Samsung Galaxy?

Hör gärna av dig!