Frågor och svar

Vanliga frågor

Här är de vanligaste frågorna vi får kring vår verksamhet.

Kontakta oss

Kan jag använda min hemförsäkring?

Ja, iService hanterar försäkringsärenden. Många av våra kunder använder sin hemförsäkring för att täcka kostnaden för reparationer. För många motsvarar detta kostnad för självrisken på 1500 kr. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt försäkringsärende.

Lämnar ni någon garanti på utför arbete?

Absolut. iService erbjuder 12 månaders garanti på reparationer och 6 månader på batteribyten. Vi står bakom kvaliteten på vårt arbete och de delar vi använder.

Är era reservdelar original?

Ja, iService använder antingen originaldelar eller delar av högsta möjliga kvalitet för alla reparationer.

Säljer och köper ni mobiltelefoner?

Ja, vi både köper och säljer renoverade iPhones. De vi säljer har genomgått stora tester, rekonditionerats och säljs med 1 års garanti. Du finner exempel i vår blocketbutik.

Vad är en renoverad mobil?

En renoverad mobil från iService är en begagnad mobil som har genomgått noggranna tester, reparationer vid behov, och är som säljs i olika skick. Dessa skick kallar vi "Okej skick", "Bra skick" och "Mycket bra skick". Enda skillnaden mellan dem är hur utsidan på telefoner ser ut, alla är lika fina och välfungerande på insidan!

Var hittar jag er?

Du hittar iService på Bergvik köpcenter, Guldentrén. Välkommen!

Reparerar ni vattenskadade mobiler?

Vid vattenskador kan olika delar av telefonen skadas så man kan aldrig veta på förhand om den går att reparera. Vi felsöker telefonen och gör allt vad vi kan för att väcka den till liv igen. Hantering av vattenskada dröjer oftast ca 24 timmar, men det krävs för att öka chansen för telefonens överlevnad.
Tips! Om din telefon råkar ut för vattenskada, stäng genast av den. Ofta går telefoner sönder av vattenskada för att man fortsätter använda telefonen eller laddar den. Kom gärna in med telefonen vid första möjliga tillfälle!

Hur lång tid tar det innan jag får tillbaka min enhet?

Hos iService strävar vi efter att utföra de flesta reparationer inom 10-60 minuter. Vissa reparationer kan dock ta längre tid beroende på skadans omfattning samt hög belastning i butik.

Kan ni rengöra en telefon?

Det fixar vi! Rengöring av samtalsfilter, laddningsuttag och mikrofon erbjuder vi kostnadsfritt i butiken. Detta löser många av de problem man kan ha med glapp laddning, dåligt ljud in och ut i samtal och liknande. Välkommen!

Behöver din gamla iPhone en reparation?

Hör gärna av dig!