Reparationer av OnePlus hos iService i Karlstad

Vi utför skärmbyte på OnePlus och andra reparationer

Är din OnePlus telefon i behov av reparation. Våra snabba tekniker utför många reparationer, byter ut kamera, batteri och andra lagningsarbeten.

Kontakta oss

Vad är kostnaden för att reparera en OnePlus?

Kostnaden för att laga en OnePlus varierar och beror främst på modellen du har samt vilken typ av skada din telefon har drabbats. Det varierar också mellan modellerna vilken möjlighet vi har att reparera en skada, på tex kameran. På vår vår kompletta prislista hittar du information om kostnaden för varje specifik reparation för alla OnePlus-modeller.

Hur gör jag för att få telefonen reparerad?

Du lämnar in din OnePlus hos oss på Bergvik köpcenter. En av våra medarbetare tar emot enhet och dina uppgifter samt ger dig en ungefärlig väntetid innan din OnePlus är klar. Denna är varierande beroende på arbetsbelastningen i butiken. Om du har någon med dig eller om vi kan kontakta ett annat telefonnummer kommer vi att meddela dig så snart reparationen är färdig.

De flesta reparationer kan genomföras inom 15-90 minuter. Självklart kan du också hämta enheten senare under dagen eller vid en annan tidpunkt som passar dig bättre.


Vill du lämna in din OnePlus på lagning? Eller har du andra frågor och funderingar?

Hör gärna av dig!