Laga din iPhone smidigt hos oss i Karlstad

Vi lagar och reparerar alla sorters iPhone mobiltelefoner

Är du i behov av en reparation? Vi utför bland annat glasbyte, skärmbyte, batteribyte och genomför alltid kompletta lagningar av din iPhone.

Kontakta oss

Vad kostar det att laga en iPhone?

Priset för en reparation beror på vilken typ av skada din iPhone råkat ut för och även om en eller flera delar behöver bytas ut för att återställa telefonen till sin rätta funktion. Det varierar även utifrån vilken modell det är på iPhonen som du lämnar. 
Vi har samlat en komplett prislista som man kan titta på för att se vad olika sorters reparation av iPhone kostar.

Hur går det till när du lämnar in din iPhone på lagning?

 Du lämnar enkelt in din iPhone i vår butik på Bergvik köpcenter där du möts av en trevlig medarbetare som tar in ärendet och dina uppgifter.

Beroende på belastning i butik vid det tillfället får du en uppskattad väntetid tills det att din iPhone blir klar.

Har du en person med dig eller ett annat telefonnummer kontaktar vi er så fort ärendet är klart. I annat fall gör vi upp en tid då vi uppskattar att er iPhone är klar. De flesta reparationer görs inom 15-90 minuter.

Det går självklart även lika bra att hämta senare under dagen eller vid ett annat tillfälle.

Lagning och reparation av Iphone - Iservice Karlstad

Vad ska du tänka på inför din
lagning av iPhone?

De flesta telefoner efterfrågar pinkod till SIM-kort efter att telefonen startats om. Det är därför bra att ha koll på koden så ni direkt efterreparation kan ringa och använda telefonen som vanligt.

All data är kvar i telefoner som vanligt efter en reparation, det är helt enkelt som att starta om telefonen. Dock rekommenderar vi alltid att skapa en säkerhetskopia och ladda upp till molnet

På de enheter som anses vara vattentäta kan vi inte garantera samma IP-klassning som innan. Vi isolerar telefonen på nytt för att ge bästa förutsättningar men lämnar ingen garanti på vattenskador.

Vi rekommenderar därför att inte bada med telefoner som reparerats eller telefoner i allmänt som inte är helt nya.
Det är lätt att vattentätheten som eventuellt var från början snabbt försvinner, oavsett om den reparerats eller inte. Därför tipsar vi alltid om att hålla din telefon torr i bästa möjliga mån.

Om du upplever att något inte är som det ska med din iPhone efter reparationen så uppskattar vi om ni återkommer med telefonen på garanti.

Efter reparation erhåller ni ett års garanti på alla reservdelsbyten och 6månader på batteribyten.

Är det dags att lämna in din iPhone på lagning eller har du andra frågor och funderingar?

Hör gärna av dig!