Laga din iPad hos iService i Karlstad

Vi lagar och reparerar alla typer av iPad och plattor

Har din iPad gått sönder eller råkat ut för en olycka?
Vi utför bland annat byte och lagning av laddningsuttag, glas, knappar, batteri och genomför alltid kompletta reparationer av din iPad.

Kontakta oss

Vad kostar det att laga en iPad?

Kostnaden för en reparation varierar och beror helt på vilken typ av skada din iPad råkat ut. När vi genomför en felsökning kan vi snabbt se om det är en eller flera delar som behöver bytas ut för att iPad ska kunna repareras och börja fungera igen. Modellen på din iPad spelar också roll i vad slutkostnaden landar på. Vanligtvis kostar det lite mer att reparera en nyare modell än dem äldre.
Vi har sammanfattat en komplett prislista för iPad vad det kostar att reparera en iPad beroende på vilken skada eller modell det gäller.

Hur går det till när du lämnar in din iPad på lagning?

I vår butik på Bergvik köpcenter kan du smidigt lämna in din iPad till en av våra medarbetare som tar emot dina uppgifter.

Beroende på belastning i butik vid det tillfället får du en uppskattad väntetid tills det att din iPad är klar. Innan detta genomför vi en kostnadsfri felsökning för att du ska få information om vad som är trasigt och vad det kostar att laga din iPad.

När vi är klara med reparationen så kommer vi att kontakta dig på dem uppgifterna du lämnat till oss. Det är även bra att veta att de flesta reparationer görs inom 15-90 minuter. Så vill man vänta under tiden, kan man roa sig med att besöka affärer eller ta en fika.
Det finns även möjlighet till att hämta iPaden vid ett senare tillfälle eller en annan dag.

Lagning Ipad - Reparation i Karlstad - Iservice

Vad ska du tänka på inför din
lagning av iPad?

Värt att tänka på gällande reparation av din iPad är att dessa reparationer oftast tar längre tid och endast utförs av vissa medarbetare hos oss.
Var därför gärna förberedd att det kan dröja en extra dag emellanåt för en komplett lagning av din iPad. 
En annan sak som är värd att tänka på är att surfplattor i stort håller nyprisvärde hos hemförsäkringen i 2 år. Om reparationskostnad överstiger självrisken kan det därför vara värt att kontakta dem, så får man en slant tillbaka!

Är du intresserad av att få din iPad lagad och reparerad? Eller har du andra frågor och funderingar?

Hör gärna av dig!