Laga Apple Watch hos iService

Reparation, service och lagning av Apple Watch

Är du i behov av service eller reparation av din Apple Watch? Välkommen in till oss på iService, vi tar hand om hela processen för att din Smart Watch ska få den bästa möjliga servicen.
Vi utför både service och byte av batteriet för din Apple Watch, men även kompletta glas och skärmbyten.

Kontakta oss

Vad kostar det att laga en Apple Watch?

Kostnaden varierar och är baserad på vilken typ av service du är intresserad av. Om du inte vet vad felet är på din Apple Watch, så felsöker vi alltid kostnadsfritt. När vi genomför en felsökning kan vi snabbt se om det är en eller flera delar som behöver bytas och vad det kommer kosta baserat på skadan. Modellen på din Apple Watch har också en betydelse på priset, vanligtvis kostar det mer att reparera en nyare modell.

På Apple Watch kan vi erbjuda byte av display, glas samt batteri. Priser för de reparationer vi kan genomföra finner du i vår kompletta prislista för Apple Watch. Om kostnaden överstiger 1500 kr påminner vi om att det oftast går att använda hemförsäkringen! På så sätt kan du få allt utöver självrisken återbetalt från försäkringsbolaget.

Hur går det till när man lämnar in sin Apple Watch för lagning?

På Bergviks köpcenter kan du smidigt lämna in din Apple Watch till oss i våran butik. En av våra medarbetare kommer ta emot dina uppgifter.
Beroende på belastningen av kunder så kommer du få en uppskattad väntetid tills din reparation är färdig.

När vi är klara med servicen så kommer vi att kontakta dig på dem uppgifterna du lämnat till oss. Vanligtvis kommer vi hinna reparationen samma dag, annars finns det även möjlighet till att hämta din Apple Watch en annan dag.

Vad ska man tänka på innan
en reparation av Apple Watch?

Det är viktigt att känna till att vi inte kan garantera vattentäthet efter reparation av din Apple Watch. De flesta Apple Watch kan från början användas både i regn och under vatten. Efter reparation skall inte regn vara någon fara men används klockan under vatten eller i duschen finnstyvärr risk att klockan blir vattenskadad.
Vi rekommenderar därför att enbart reparera din klocka om den inte skall användas under/i vatten.

Att reparera Apple Watch tar oftast lite längre tid än att reparera en iPhone. Oftast går en reparation av Apple Watch under samma dag, alternativt dagen efter. Det bästa att göra ifall du vill ha din Apple Watch reparerad som snabbast är att kontakta oss först, så gör vi upp en dag och tid som passar bäst. På det sätter kan oftast en Apple Watch repareras inom 2-4timmar.

Är det dags att serva din Apple Watch? Eller har du andra frågor och funderingar?

Hör gärna av dig!